Resident Evil RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Resident Evil RPG

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Diskoda Dinlenme

+2
Sweizger
Sean Knight
6 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Sweizger
Admin
Sweizger

Para : 613

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:
Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 Left_bar_bleue100/100Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 Empty_bar_bleue  (100/100)

Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ağus. 25, 2009 4:52 pm

RP OUT:Frozen şuan park alanındadır.*
http://residentevil-rpg.bossforum.org
Alucard

Alucard

Para : 786

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:
Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 Left_bar_bleue100/100Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 Empty_bar_bleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ağus. 25, 2009 4:52 pm

out:Pardon görmdeim.
Alberto Espada
Polis Şefi
Alberto Espada

Para : 32

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ağus. 25, 2009 6:13 pm

Memur Alberto: Acaba ben kötü bir polis şefimiyim ?

diye söylenerek orada yanlız şekilde oturmaya başlar.
Notic Frozen

Notic Frozen

Para : 774

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ağus. 25, 2009 6:16 pm

Frozen Diskoya geldiğinde Gene O Polis Şefini görmüştü.Bir kez daha Yumruk atası gerkeiyordu.Fakat atmak hiç bir eşyi değiştirmeycekti.Alex onun yüzünden ölmüştü.Tek yaptığı şey Savaş Alanından Kaçmak idi.Diskoda Biraz Dinlenmek için 1 kUtu bira sipariş etti.
Alberto Espada
Polis Şefi
Alberto Espada

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ağus. 25, 2009 6:20 pm

Alberto Espada Notic in yanına oturur ve:

Biliyorum benim kötü ve son derece gıcık bir tip olduğumu düşünüyorsun. Fakat Alex kesinlikle benim yüzümden ölmünde benimde katkım var. Doğru fakat o zaman kaçmak zorundaydım. Ama nedenini açıklayamam
Notic Frozen

Notic Frozen

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ağus. 25, 2009 6:26 pm

Frozen elini sıktı ve masaya vurdu Hızlıca.Bağırarak:

-Affedilmez!.Eğer gerçekten kendini affetirmek istiyorsan bir planım var beni dinle!.Kendini temize çıkarmak istiyorsan şöyle yapmak zorundasın.Frozen Kısık bir Ses İle:

-İlk Önce Bir Panzehir Kaçakçısı bulmak Zorundayız.O Kaçakçı Panzehiri pazarlarken BAskın yapıcaz.Elimizdeki Panzehirleri Belediye Binasına götürmeden önce içinden 1 adet panzehir alıcaz.

işin zor Kısmı ise Alex'i bulmak!.Haydi Toparlan Plana Uymak istiyorsan bana işaret ver.
Alucard

Alucard

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ağus. 25, 2009 6:29 pm

Alucard buraya gelir.Olanları duymuştur.Alex adlı polis ölmüştür.İçeri girer ve "Başınız sağolsun." der.Frozen`in yanına gider."Bu kadar üzülme nasıl olsa herkez bir gün ölecek." der. Ve yanına oturur.Cebinden bir donat çıkarır yemeğe başlar.Frozen`e de uzatır.
Alberto Espada
Polis Şefi
Alberto Espada

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ağus. 25, 2009 6:29 pm

Alberto: Kendimi afetireceksem kabul bu arada onlar genelde uçakla hava taşıtlarıyla gelir polis karokolunda hava taşıtlarının şehire ve çevresindeki tüm kasabalar kaç tane girdiğinin hava taşıtının markasına kadar bilgi veriyor makine Alex i bulmak içinse birimiz derisinden küçük parça kesicek ve iyice kokusunu yayar.
Alucard

Alucard

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ağus. 25, 2009 6:31 pm

Alucard :Bu planda katkım olursa bende varım.Benim derimden biraz kesebilirsiniz.der.Aslında üzülmüştürde Frozen`in durumuna.Aralarında bir bağ vardır sanki onla.
Notic Frozen

Notic Frozen

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ağus. 25, 2009 6:32 pm

Tamam Plana KOyulalım!

Rp Polis Merkezi Devam
Alucard

Alucard

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ağus. 25, 2009 8:54 pm

Alucard radyoyu açtı.Radyoda bir cinayetten bahsediliyordu.Radyo şöyle diyordu "Reccon City`de bir cinayet işlendi.Cinayete kurban giden kişinin kimliği bilinmiyor.Suçlularda tespit edilemedi."diyordu.Alucard radyo kanallarını geziyordu.Bir müzik kanalı buldu.Müzik kanalında sevdiği bir şarkı çalıyordu.Islık ile eşlik etti.Sonra kendi kendine " Acaba bende bunu yapamalımıydım? Bunu yapmak zorundamıydım.diye konuşuyordu.Vardığında arabayı diskonun yanına park etti.Ve içeri girdi.İçerisi bom boştu.Bar kısmına geçti.Kendine bir viski açtı ve yudumlamaya başladı.Daha sonra bir koltuğa uzandı.TV`yi açtı.İzlerken uyuya kaldı
Alucard

Alucard

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ağus. 25, 2009 9:00 pm

Yan tarafdan ses gelmişti.Kalktı ve oraya doğru ilerledi.
kazama

kazama

Para : 158

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 1:15 pm

Kazama biraz dinlekmek ve bu bölgeyi araştırmak için sehirde ilerliyordu, ileride büyük bir yer gördü ve içeri daldı. Kazama içeride kimseyi görememişti, burayı biraz inceleyince buranın bir disko olduğunu anlamıştı.
Kazama hemen içeride bir yere orturdu ve biraz soluklandı, hemen ardından kalktı ve herşeye hazır bir şekilde içeriyi araştırmaya başladı.
Notic Frozen

Notic Frozen

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 1:18 pm

Frozen Dinlenmek için Dİskoya gelmişti.Hastanenin Yemekleri Berbattı.Diskoya geldiğinde Kazamayı gördü ve hemen yanına gitti elini uzatarak:

-Selam Acemi Dostum!.Buraya seni Hangi RÜzgarlar Attı!.
Sean Knight
Sweizger Soldiers Kaptanı
Sean Knight

Para : 555

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 1:19 pm

Sean'da diskoya girmişti." Hey ! " dedi ve elini kaldırdı.İçeriye girip oturdu.Arkasında bağlı olan balta çok ağırdı.Kenara koydu ve pistolünü çıkardı , mermileri doldurmaya başladı.
Alucard

Alucard

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 1:21 pm

Alucard içeri girdi.İçerdekileri gördü ve "Selam beyler." dedi.Kazama` yı görmüştü.Baktı ve "Buralarda yenimisin ?"dedi.
kazama

kazama

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 1:21 pm

Kazama, Alucard sorusuna "Aslında evet bu cehenneme yeni geldim diyebiliriz" dedi ve hemen ardından Frozen'i gördü ve onun sorusuna ise "sanada selam dostum biliyorsun buralarda yeniyim ve biraz araştırma yaparken burayı buldum" dedi ardından yüzünde ufak bir gülümseme belirdi.
Notic Frozen

Notic Frozen

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 1:23 pm

Frozen Cebinden Pistol'u Çıkarttı ve Kazamaya verdi.Kulağına ağzını uzattı ve kısık bir ses ile:

-Al Dostum.BU Silah senin Olsun.İyi bak Ona.Mermileri Alman içinde sana 150 Dolar para Veriyorum.

Dedi Ve Frozen Oradan Ayrıldı

paraları ve Silahı verdi.
Alucard

Alucard

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 1:24 pm

Alucard:Disko güvenli bir yerdir.Hep birileri olur.Beni burda fazla görebilirsin.

Kazama`ya uzattığı birayı kendi içti.Ve Desert Eaglesini çıkartı ve masanın üstüne koydu.MP5 ide masanın üstüne koydu.Yorulmuş gibi duruyordu fakat çok dinçdi.
Sean Knight
Sean Knight

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 1:26 pm

Sean ayağa kalkıp pistolü kılıfına koydu." Diskonun güvenli bir yer olmasının sebebi burada hiç zombi gezmiyor.Buraya ilk geldiğimde Ellen (buranın sahibi) yakında burayıda basarlar demişti.Dediği yakında doğru çıkacaktır.Bundan eminim.Şimdi ise o öldü." deyip camdan dışarıyı izlemeye başladı.
Alucard

Alucard

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 1:32 pm

Alucard:Basarlarsa karşılarında bizi bulurlar dimi kardeşim.

Dedi.Ve Sean`a baktı.Üzüldüğünü anlamıştı.Yanına gitti."Dostum Ellen`ni tanımıyorum ama iyi biriymiş galliba.Seni bu kadar üzgün görmek benide üzüyor.dedi.Birası bitmişti.Yeni bir tane daha açtı .Fakat bu sefer bir viski almıştı.Desert eaglesini kılıfına koydu.Mp5i sırtına aldı.Kazama`nın yanına gitti ve "Dışarısı senin gibi biri için tehlikeli olabilir ama buna alışacaksın." dedi ve diskodan çıktı.Çıkarken viskisinide aldı.Arkasını döndü ve göz kırptı.
kazama

kazama

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 1:42 pm

kazama içinden "teşekkür ederim frozen bu iyiliğin karşılıksız kalmıcak zaten bu silahı vermesen kesin beni öldürürlerdi" dedi ve diyer arkadaşlarıda konuşmasını bitirip diskodan çıkınca kazama etrafı biraz daha incelemek için önce hafif bir içecek aldı ve ardından diskodan çıkıp ilerlemeye başladı.
Sean Knight
Sean Knight

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 1:44 pm

Sean burada tek başına sıkılacağını anlayınca oda dışarı çıktı.İçeri zombilerin girmesini engellemek için dışarıdaki barikat ile kapıyı kapattı.Karanlık sokaklara giriceği için içinde bir korku vardı ama korkuyu yenmeyi başarabilirdi.Yüzüne dokundu ve yüzündeki tırnak izlerinin hala orada kaldığını anladı.Onun için iyi bir tecrübe olmuştu.Gözünün altındaki çizgileri gören kişiler onun bu korkuyu yendiğini anlayabilirdi.

En son Sean Knight tarafından Çarş. Ağus. 26, 2009 1:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Notic Frozen

Notic Frozen

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Diskoda Dinlenme   Diskoda Dinlenme - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 1:44 pm

Admin:

Arkdaşlar İlk öncelikle Rpler ARtık En az 3 Satır olacaktır.Sakın Satır Bitmeden Enter'e basıpta Satır diye bize yutturmaya kalkmayın

Diskoda Dinlenme
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3