Resident Evil RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Resident Evil RPG

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Leş Kokusu

3 posters
YazarMesaj
Notic Frozen

Notic Frozen

Para : 774

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:
Leş Kokusu Left_bar_bleue100/100Leş Kokusu Empty_bar_bleue  (100/100)

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 4:00 pm

Frozen bu kargaşanın içinden çıktığında şokun etkisini atlatamadı.Daha 1 Saat öncesine kadar Zombiler insanları ısırıyorlardı.NE Büyük Trajedi!.Frozen'in tek hatırladığı şey her yerde kan ve çığlık sesleriydi.Sokakların o Soğuk havasını içine çekerken heyecanını ve korkusunu birazcık olsun yenemiyordu.Korkusundan titriyor heyecanından vücudu kasılıyordu.Buz gibi o soğuk hava yüzüne vuruyor sürekli üşüyordu.Sokaklarda tek başına üstünde bir mont bile yoktu.Hep sağına soluna bakıyor ama hiç canlı bulamıyordu.Yere baktığında tek gördüğü şey sadece çöpler uçuşuyordu.Korkusundan titriyordu.Kendi Kendine nereye gittiğini Bilmeden Yürüyordu.Sağ tarafınndan sesler geliyordu.kafasını Çevirdi ve Bir insan Gördü!.Frozen içinden''Aman Tanrım Buda Kim!''.Dedi.

O insan bir taşa oturmuş ağlıyordu.

Frozen soğuktan kısılmış olan sesi ile tüm gücünü kullanarak konuştu:

-Merhaba Benim Adım Frozen!.Kimsin sen??
Ailith Rickena

Para : 60

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 4:11 pm

Ailith, kurtardığı adamın çaresizliğine bakıyordu.Maalesef ki o büyük kargaşanın içinden sadece onu kurtarabilmişti.Eğer 15 dakika erken gitse, sadece 15 dakika!Duygulanmıştı, Ailith.Oradaki bir taşa oturdu.Gözleri doldu.Hüngür hüngür ağlamaya başlamıştı.Zombilerden nefret ediyordu.Korku dolu bir ses ona birşeyler sordu:
-Merhaba Benim Adım Frozen!.Kimsin sen??
Ona nasıl cevap verebilirdi?Etrafındaki herkesin öldüğünü, ve kendisinin sadece kısa bir süre önce gelmesinin belki de herkesi kurtarabileceğini..Adam, üşümüş görünüyordu.Hiçbirşey söylemeye yüzü yoktu.Bu yüzden susmakla yetindi ve üstündeki sıcacık ceketi ona verdi.Ve hiçbirşey söylemeden, ağlamaya devam ederek arkasını döndü, ve gitti...
Notic Frozen

Notic Frozen

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 4:19 pm

Adam Frozen'in sorduğu soruyu cevaplamamıştı bile.Fakat Adam üstündeki Ceketi çıkarıp Frozen'e verdi.Çok üşüdüğünü anlamıştı.Adam Ceketi verdikten sonra ağlamaya başladı.Ardından dümdüz gitti.Frozen şaşkınlığa boğulmuştu.Çünkü bir insan bulmuştu.O da Çekip gidiyordu.Frozen bu yabancıya kanı ısındı ve çekip gitmesine izin vermedi.Cebinden bir mendil çıkarttı ve yabancıya doğru çok hızlı bir şekilde koşmaya başladı.Yanına vardığında önüne geçti ve mendili uzattı.Kısık bir ses ile:

-Al yabancı.Sen bana Yardım ettin şimdi sıra bende.Neden ağlıyordun bana anlatabilirmisin?.
Ailith Rickena

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 4:33 pm

Ailith karşısındaki adamı tehlikeden uzak tutmaya çalışıyordu fakat bu çalışmaları boşa çıkacak gibiydi.Ona doğru baktı."Ben sadece seni zombilerden ve tehlikeden uzak tutmaya çalışıyorum.Hem benim için, hem de senin için en iyisi bu.Bu yüzden beni takip etmeni önermem.Fakat peçete için teşekkür ederim... Mümkün olduğunca onu korumaya çalışıyordu fakat bukadar ısrarcı olması iyi değildi.Böyle giderse bir zombi tarafından öldürülebilirdi ve Ailith'in tek uğraştığı böyle birşeyin olmamasıydı
Alberto Espada
Polis Şefi
Alberto Espada

Para : 32

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 4:37 pm

Alberto öldürdüğü zombileri onca katliamları düşünürken Alith yi görür.

Ve:

Sen yeni polisin alışırsın ve bu arada dikkat et der. Ve elindeki demir boruyu uzatarak şunu ekler:

Kendini savunman gerekir bu şehirde al şu sopayı
Notic Frozen

Notic Frozen

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 4:47 pm

Polis Şefi Frozen'i aldırmadı bile.Direk Alith'in durmunu sordu.Frozen içinden konuştu''Bİz neyiz burda heykelmi??.Sadece kendini düşünüyor bencil herif!.''.Frozen bir kaç adım attı ve bilerek öksürdü.Sanki bizde burdayız dermiş gibi.yan atrafına baktı ve yabancı gözünün yaşını siliyordu.Ardından beklemeye başladı.
Alberto Espada
Polis Şefi
Alberto Espada

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 4:49 pm

Albetro üzülerek: Malesef çok özür dilerim beyefendi bir arkadaşım enfeksyon kaptı ve şimdi yüzlerce zombiyle dolu bir araştırma merkezine ilerliyor onun için endişeliyim. Şimdi ona gitcem o yüzden kusurma bakmayın çok özür dilerim.
Ailith Rickena

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 4:49 pm

Ailith hiç cevap vermeden Alberto'dan gelen sopayı aldı."Ben yeni polisim, alışırım mı?İnsanların ölmesine bukadar tepkisiz kalabiliyorsanız, sizin insan olabildiğinizden şüphe ederim!Ya buna çok alıştınız, insanların ölmesi hoşunuza gidiyor, bundan zevk alıyorsunuz; ya da insanların öldüğünün farkına bile varamayacak kadar gereksiz bir insansınız!Eğer polis olmak demek, sizin gibi olmak demekse bir saniye bile düşünmeden istifa etmeye hazırım! Kendine hakim olamıyordu Ailith.Bu polis şefi miydi?Eğer zamanla böyle olacaksa, polis olmaktan hemen vazgeçmeye hazırdı!
Alberto Espada
Polis Şefi
Alberto Espada

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 4:52 pm

Albetro sinirlenir ve Alitih yi yakasından tutarak şöyle bağrır:

Benim bütün ailem bir iç savşata öldü çocuklar birşeyleri hatırlamaya başladığında benim ilk hatırladığım şey ailemin kardeşlerimin katledilişiydi 16 yaşında en sevdiğim arkadaşlarım dövülerek öldürüldü polis okulundayken en sevdiğim beni bugünlere getiren öğretmenimde gözlerimin önüde ben üzülmüyormuyum sanıyorsun şimdide bir akradaşım lanet zombi olmak üzere
der ve gözlerinden yaşlar akar ardından oradan ayrılır
Notic Frozen

Notic Frozen

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 4:52 pm

Frozen Alithin Bu KOnuşmalarını görünce alkışlamaya başladı.Gerçektende insanların hayatına önem vermiyorlardı.Gerçekten Polislik öldümü?.Frozen içinden mırıldanırken Alithe baktığında kaşlarını çatmıştı.Fakat buda neyin nesiydi?
Ailith Rickena

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 5:09 pm

Elini hemen yanında bulunan binaya doğru hızlıca vurmuştu!Eli kanlar içerisinde kalmıştı.Polisler gerçeklerden kaçıyordu.Böyle giderse kimse birşey yapamazdı ve insanlık zombilerin kölesi olurdu.Kendisi, polisleri değiştirecekti, buna mecburdu!"Bay Frozen, size kaba davrandığım için üzgünüm.Dilerseniz sizi polis merkezine akdar götürebilir, ya da kendinizi iyi hissederseniz dilediğiniz bir yere kadar eşlik edebilirim
Notic Frozen

Notic Frozen

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 5:15 pm

Frozenin birden bire soğumuş vücudu sıcacık olmuştu.Bu sözler Ona çok güzel bir teselli olmuştu.Fakat Altihin eli kanıyordu.Cebinden ikinci bir mendil çıkarttı ve Altithe verdi.Kısık bir ses ile:

-Buyrun Efendim.Kanamanıza iyi gelir dedi ve Sıcak bir şekilde gülümsedi.

Polis Karakoluna gitmeyelim sadece beraber yürüyelim ve birbirimizi tanıyalım.Frozen ve Alith yürüyeme başladılar.

Frozen:
-Adınız nedir bayım!.hayat Hikayeniz nedir?.Neden Ağlıyordunuz?
Ailith Rickena

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 5:22 pm

"Ne yazıkki bu mendili kabul edemeyeceğim.Bu yara, bu kan, bu acı hissi...Bunlar beni hayata bağlayan şeyler.Eskiden yaşam ile ölüm arasındaki çizginin 'acı' olduğunu sanardım.Fakat artık anladımki, acı çekmek beni hayata bağlayan, zombi olmadığımı ve herşeyi şuurum yerindeyken yaptığımı simgeliyor." Ardından biraz yürümeye başlamışlardı.Bay Frozen ikinci bir soru sormuştu:
-Adınız nedir bayım!.hayat Hikayeniz nedir?.Neden Ağlıyordunuz?
Son soruyla irkilmişti Ailith.Bir süre yerinde durdu.Hareket edemiyordu sanki...Tekrar gözleri doldu.Tekrar ağlamaya başlayacağının farkedilmemesi için gözlerini kapadı ve ilerlemeye devam etti."Adım Ailith.Daha fazla soru sormamanızı sizden rica ediyorum"
Alberto Espada
Polis Şefi
Alberto Espada

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Not... (Alith ve Frozene)   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 5:27 pm

Buraya gelince Albetro şu notu yazar ve gider

Alith ve Frozen öncelikle şunu söyleyiyim: Ben insanların öldürülmesinden benden hoşlanmıyorum fakat ben bir polis şefiyim bazen gerektiğinde soğuk kanlılığım korumam gerekir ve şimdiden sizden özür diliyorum bazen koruma işini abartabiliyorum nedeni iç savaş olan soykırımın inanılmaz boyutlarda ulaşmış bir yerde doğmuş olmam elbette öyle bir yerde doğmam böyle davranmam gerektiği anlamına gelmez ama sizde beni anlayın biraz beni ararsanız Diskoda biraz dinlencem
Notic Frozen

Notic Frozen

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 5:30 pm

Ailith'in Hüzünlü Olduğunu Frozen anlamıştı.Fakat elden ne gelir ona sadece sevgisini gösterebilirdi.Bu sefer Kendisinide O tanıtmak istedi.Bu sefer Alçak bir ses ile:

-Bay Ailith benim Adım Notic Frozen benimde hikayem aynı sizin gibi fakat konuşmak istemiyorum.Bu konu hakkında.Her zaman hayatta cesur olmayı öğrendim.

Frozen bu laflardan sonra biraz daha yürürken yerde bir kağıt gördü.Kağıdın yanında Çivili bir sopa vardı.Frozen çok şanslıydı.Çivili sopayı aldı ve Kağıdı önemsiz olduğunu anladı ve Ayakkabıları ile üstüne basarak yoluna devam etti.
Ailith Rickena

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 5:37 pm

"Bu çivili sopa iyi olacak.Eğer zombiyle karşılaşırsak savunmamıza yarayabilir" dedi Ailith.Bu arada Notic yerdeki kağıdı basıp geçmiş, adeta istemli olarak ezmişti.Ailith kağıdı aslında merak etmiş, fakat eğilmeye üşendiği için almamıştı."Bay Frozen, acaba nereye gidiyoruz?Açıkçası benim için bir yerde oturup olanlar üzerine düşünmek iyi olur.Fakat sizi yanlız bırakmam nekadar doğru olabilir bundan emin değilim.Alınmayın ama bu zorlu sokaklarda hayatta kalmak epey zordur"
Notic Frozen

Notic Frozen

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 5:39 pm

Ailith bu sözleri dedikten sonra Frozen Ceketin altındaki armayı gösterir ve armada:

S.T.A.R.S

yazıyordu.Frozne kısık bir ses ile:

-Bu size Yeterli oldumu Ailith bey?.Bu arada şu anda yapmamız gereken tek şey Barınacak bir yer yemek ve ateş bulmamız gerek.

BU sırada Ailith'in aklına bir fikir gelmiş gibi gözüküyordu.
Ailith Rickena

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 5:45 pm

"Bay Frozen, acaba sizden benimle gelmenizi rica edebilirmiyim?Sanırım aradığımız kriterlere uygun biryer biliyorum"
Notic Frozen

Notic Frozen

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

Leş Kokusu Empty
MesajKonu: Geri: Leş Kokusu   Leş Kokusu I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 5:46 pm

Rp OUt:RP ye Şehir Merkezinde Devam.KOnunun Kilitlenmesini rica ediyorum

Frozen hemen Ailith'i takip etmeye başlar.

Leş Kokusu
1 sayfadaki 1 sayfası