Resident Evil RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Resident Evil RPG

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Ellen'in Kardeşi (Görev)

3 posters
YazarMesaj
Sean Knight
Sweizger Soldiers Kaptanı
Sean Knight

Para : 555

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:
Ellen'in Kardeşi (Görev) Left_bar_bleue100/100Ellen'in Kardeşi (Görev) Empty_bar_bleue  (100/100)

Ellen'in Kardeşi (Görev) Empty
MesajKonu: Ellen'in Kardeşi (Görev)   Ellen'in Kardeşi (Görev) I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 4:18 pm

Sean aracı kapının önüne park eder ve içeri girerler.Sean bağırarak " Bana yardım edecek kimse yokmu !! " der.
Sweizger
Admin
Sweizger

Para : 613

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:
Ellen'in Kardeşi (Görev) Left_bar_bleue100/100Ellen'in Kardeşi (Görev) Empty_bar_bleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: Ellen'in Kardeşi (Görev)   Ellen'in Kardeşi (Görev) I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 4:20 pm

Ellen Williams cebinden parasını fırlatarak yere atar ve hemen aracın kapısı açarak kardeşini destekleyerek içeri gider.
http://residentevil-rpg.bossforum.org
Alberto Espada
Polis Şefi
Alberto Espada

Para : 32

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Ellen'in Kardeşi (Görev)   Ellen'in Kardeşi (Görev) I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 4:21 pm

Sean sen parayı al enfeksyon kapmış olabilirsin tedavi etirmen lazım kendini ama ben bir yere gidiyorum

En son AGEMON tarafından Ptsi Ağus. 24, 2009 4:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sean Knight
Sweizger Soldiers Kaptanı
Sean Knight

Para : 555

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: Ellen'in Kardeşi (Görev)   Ellen'in Kardeşi (Görev) I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 4:21 pm

Sean yerden parayı alıp koşarak arabaya gider ve anti-virüs bulabileceği bir yere sürer.

Ellen'in Kardeşi (Görev)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ellen Willams ın kardeşi (Görev)
» Enkaz (Görev)
» Erzak (Görev)
» Benzin (Görev)
» Benzin (Görev Dağılımı)