Resident Evil RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Resident Evil RPG

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

En kaz Altındaki Siviller

2 posters
YazarMesaj
Notic Frozen

Notic Frozen

Para : 774

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:
En kaz Altındaki Siviller Left_bar_bleue100/100En kaz Altındaki Siviller Empty_bar_bleue  (100/100)

En kaz Altındaki Siviller Empty
MesajKonu: En kaz Altındaki Siviller   En kaz Altındaki Siviller I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 5:54 pm

Güneş çok sıcaktı.Polisin biri tam su almaya gidecekti ki birden büyük bir patlama oldu.Uzaktan polis karakoluna bağırıyorlardı:

-Ev Yıkıldı!.Enkaz altında kalan insanlar var!.Birileri Yardım etsin!.Diye bağırıyorlardı.

Görev Talimatları:
-3 kişi Yardıma gitçek 2 kişi enkaz altındaki insanlara yardım edicek diğer 1 kişi yardım edenleri zombilere karşı koruyacak.
-En kaz altındaki İnsanlar Polis karakolunda İlk yardım görecektir.O yüzden dikkatli taşınmak zorundadır.
-1 Sivil bile ÖLürse görev başarısız Olur.
Alberto Espada
Polis Şefi
Alberto Espada

Para : 32

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:
En kaz Altındaki Siviller Left_bar_bleue100/100En kaz Altındaki Siviller Empty_bar_bleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: En kaz Altındaki Siviller   En kaz Altındaki Siviller I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 6:13 pm

Ben gelenleri korurum koruyabildiğim kadar
Notic Frozen

Notic Frozen

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: En kaz Altındaki Siviller   En kaz Altındaki Siviller I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 6:15 pm

KOruyacak Kişi bulundu Fakat 2 kişi Eksiiğimiz var.
Alberto Espada
Polis Şefi
Alberto Espada

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: En kaz Altındaki Siviller   En kaz Altındaki Siviller I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 6:16 pm

Peki o zaman ben en kazdakileri çıkartırım
Notic Frozen

Notic Frozen

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: En kaz Altındaki Siviller   En kaz Altındaki Siviller I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 6:20 pm

Tamam Ozaman Koş!.

Agemon Olay yerine varmıştı.Sivillerin Çığlık sesleri duyuluyordu.Hepsinin kemikleri kIrılmıştı.Agemonun tek yapması gereken Enkaz altındaki insanları kurtarmaktı.Destek birlikte gelebilirdi.

Rp Out:En az 4 satırlık RP istiyorum.Mantıklı olsun.
Alberto Espada
Polis Şefi
Alberto Espada

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: En kaz Altındaki Siviller   En kaz Altındaki Siviller I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 6:25 pm

saçma soru olacak ama en kaz nerede ?
Notic Frozen

Notic Frozen

Kişi sayfası
Eşyalar ve Yetenekler:
Sağlık:

MesajKonu: Geri: En kaz Altındaki Siviller   En kaz Altındaki Siviller I_icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 6:26 pm

Çığlık seslerini takip edebilirdin neyse.Ben sana Enkaza vardığını söylemiştim.En kaz Tier Sokağında.

En kaz Altındaki Siviller
1 sayfadaki 1 sayfası